facaderenovering af din bygning

Giv facaden på din bygning nyt liv og øg holdbarheden

Med en facaderenovering har du mulighed for både at give facaden på din bygning nyt liv, samtidig med at du kan øge holdbarheden i forhold til både vind og vejr. Det danske klima er nemlig hårdt for din bygnings facade, som sammen med taget udgør bygningens primære værn mod vind og vejr.

Hos Murerfirmaet MP2 har vi blandt andet specialiseret os inden for facaderenovering, som vi både udfører for private husejere og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Fredericia, Vejle eller i Horsens, men det kan også være i et andet omkringliggende område, hvis det er her, du har brug for vores professionelle hjælp. 

Vi tilbyder både skalmuring og netpuds

Der findes mange forskellige former for facaderenovering, og sammen med dig finder vi frem til, hvilken løsning der vil være den rette for lige netop din facade. Vi har 20 års erfaring, og vi tilbyder blandt andet både skalmuring og netpuds, som er to meget populære løsninger, når facaden trænger til en renovering.

Hvilken facaderenovering skal du vælge?

Med en skalmuring får du muret en ny skal uden på den eksisterende mur. Det kan for eksempel være en fordelagtig løsning, hvis den eksisterende mur enten har taget skade som følge af eksempelvis vind og vejr, eller det kan være, at din facade er særligt udsat for skader på grund af de byggematerialer, der er blevet brugt til facaden. 

Med en skalmuring får du en flot og stærk facade til en god pris, og det kan således være et oplagt alternativ til en større reparation.

Vi kan også tilbyde en pudsning af facade med netpuds. Denne løsning er et rigtigt godt valg, når det eksisterende murværk har behov for en forstærkning. Din facade får et stærkt og beskyttende lag mørtel eller cement, som forhindrer fremtidig afskalning og revnedannelse.

Kontakt os og hør mere om renovering af facade

Kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige former for facaderenovering, vi tilbyder, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os gerne i dag. Det gælder naturligvis også, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi udfører altid kvalitetsarbejde til rimelige priser.​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til murmp2@hotmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Murerfirmaet MP2 I/S

CVR​: 40288597

Stations Alle 1, 7160 Tørring​

Klik her for rutevejledning