Tilbygning til hus, sommerhus eller erhvervsbygning

Har du brug for mere plads i dit hjem?

Er familien blevet udvidet, eller har du købt et hus, der ikke lever op familiens plads- og indretningskrav? Så kan en tilbygning til hus være en rigtig god løsning. Med en tilbygning kan du både få den ekstra plads, som du har brug for, uden at du behøver at flytte, og du slipper derfor også for det besvær og de omkostninger, der følger med, samtidig med at du kan øge værdien af dit hus.

Hos Murerfirmaet MP2 har vi 20 års erfaring inden for murerfaget, og vi har dermed også stor erfaring i forbindelse med tilbygninger. Vi bygger til for både private husejere og forskellige typer erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Horsens, Vejle eller i Fredericia, men vi kører også gerne ud til opgaver i andre nærliggende byer. 

Hvilken tilbygning til hus drømmer du om?

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til tilbygning til hus. Det kan for eksempel være, at du drømmer om at få bygget en ekstra stue, hvor hele familien kan være samlet, når der skal holdes store sammenkomster, familiefødselsdage, konfirmationer og lignende.

Det kan også være, at du har brug for ekstra værelser, så hvert familiemedlem kan få sit eget værelse. Måske er det en udestue, du drømmer om, eller måske er det en større entre med plads til alt familiens overtøj, der er drømmen.

En tilbygning til hus kan også være en garage, og der er i det hele taget rigtig mange forskellige muligheder alt afhængigt af, hvad du har af ønsker og behov. 

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

Med vores mangeårige erfaring som murer har vi både erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig med at få bygget lige netop den tilbygning til hus, som du har behov for. Tilbygningen kan eventuelt også kombineres med en ombygning af det eksisterende hus, hvis du ønsker det.

Kontakt os og få beregnet en pris på din tilbygning

Vi tilbyder skræddersyede priser på vores arbejde, og vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den tilbygning til hus, som du kunne tænke dig.​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til murmp2@hotmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Murerfirmaet MP2 I/S

CVR​: 40288597

Stations Alle 1, 7160 Tørring​

Klik her for rutevejledning